Conceptul Belveo are la bază o viziune, ce pune rezidenții pe primul loc, blocurile fiind construite la cele mai exigente standarde structurale. Astfel, Belveo reprezintă un nou stil de viață aparte, ce îmbină elementele naturale spectaculoase, cu detalii de excelență și rafinament și ne impune să livrăm apartamente deosebite, care se pot integra perfect în zona de amplasare, aceasta fiind recunoscută ca una dintre cele mai bine cotate zone, ale Brașovului.

Am apelat la cei mai buni arhitecți, designeri, proiectanți și constructori, care să realizeze mixul perfect, între natura spectaculoasă, viziunea noastră, materialele folosite și confortul de elită. Rezultatul – un concept high class, caracterizat prin calitate, rafinament, confort și funcționalitate.
Elementele principale ale complexului sunt priveliștea de care dispune și, totodată, proximitatea față de Poiana Brașov și centrul orașului.

Rezervația Naturală Warthe

Belveo se bucură, pe latura de V-N, de proximitatea față de Rezervația Naturală Warthe, aceasta reprezentând certitudinea faptului că nu vei avea construcții vecine și mai ales, că vei dispune de aer curat, liniște și preveliște aparte.

Lumină Naturală

Atât camerele de zi ale apartamentelor, cât și dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafețe vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporție majoră, în raport cu cel artificial.

Smart Living & Leisure

Am conceput un sistem smart control, pentru temperatura ambientală, din fiecare încăpere, cu ajutorul smartphone-ului, pentru ca tu și ai tăi, să dispuneți de confort.

Curtea Engleză

Complexul va găzdui o grădină engleză, vegetația ce va fi folosită în proiect, fiind adaptabilă și ușor de întreținut, ce va facilita trecerea din urban, în starea de deconectare.

Poiana Brașov

Pasionat al sporturilor de iarnă? Proximitatea față de stațiunea montană Poiana Brașov, oferă, celor care pratică  sporturi de iarnă, șansa de a fi, atunci când își doresc, foarte aproape de centrul lor de interes (la 10 minute distanță, cu auto) și, totuși, departe de agitația acestuia.

Design&Viziune

Am apelat la cei mai buni arhitecți, designeri, proiectanți și constructori, care să realizeze mixul perfect, între natura spectaculoasă, viziunea noastră, materialele folosite și confortul de elită. Rezultatul – un concept high class, caracterizat prin calitate, rafinament, confort și funcționalitate.

LIVE BOLD.
LIVE SMART.
LIVE HERE.

Belveo Lifestyle

Am dispus ansamblul pe o suprafață de teren de 2.786 mp, conceptul architectural Belveo reprezentând un răspuns, la evoluția și caracterul zonei, acesta oferind, spațiilor interioare, vizibilitate spre punctele importante de belvedere și, mai ales, dotări și facilități premium.

sistem de încălzire în pardoseală

centrale termice cu boiler încorporat

soluții performante pentru hidroizolații

acoperiș tip terasă realizat cu sistem tip Mapei

termoizolație pe fațada realizată din vată bazaltică

lifturi tip KONE

sistem smart living pentru controlul termic al fiecărei încăperi

multiple pachete de amenajare interioară, contra cost.

Optional, pachet complet sistem smart living

ziduri exterioare și interioare din caramidă cu grosime de 30 si 25 cm

pardoseala teraselor de tip deck.

Contra cost – Parcare